Blog

Sarımsak Tozu

Sarımsak tozu

Sarımsak Tozu, sarımsak tüketiminin en pratik çözümüdür. Sarımsak Tozu, sarımsağın konulduğu bütün yemeklerde kullanılabilen ve tariflere ekstra lezzet katan bir baharat aslında. Lezzet bakımından taze sarımsakla arasında pek bir fark bulunmaz. Normal sarımsağa göre dah...

Soyulmuş Soğan

Soyulmuş soğan

Soyulmuş Soğan. Soğanı kabuklu hammade gibi sunabildiğimiz gibi soyulmuş olarak da sizlere servis edebilmekteyiz.Soğanı kabuklu hammade gibi sunabildiğimiz gibi soyulmuş olarak da sizlere servis edebilmekteyiz.Bu sayede soyma firesi gibi değişken maliyetleri öngörmeniz gerekmeden aldığınız mamulleri...

Soğan suyunun Zararları nelerdir

Soğan suyunun zararları nelerdir

Kalori açısından düşük ama zengin vitamin ve mineral deposu Soğan suyunun zararları nelerdir.Tam bir vitamin kaynağı ve doğal bir antibiyotik olan soğan suyu birden çok faydasıyla dikkat çekiyor. Kalori açısından düşük ama vitamin açısından zengin olan soğan A vitamini, C vitamini, B vitamini, E vit...

Soğan Suyu İle Et Terbiye

Soğan suyu i̇le et terbiye

Kırmızı etin terbiyesi için genellikle zeytinyağı, bitkisel yağ, salça, yoğurt, süt, soğan, sarımsak ve bazı baharatlar kullanır. Süt, soğan suyu taze ya da kuru fesleğen karabiber ile bir marine sosu hazırlayın etleri içine koyarak 4 saat buzdolabında bekletin. Pişirmeden önce her iki tarafına ...

Mor Soğan Pek Çok Ülkeden Talep Görüyor

Mor soğan pek çok ülkeden talep görüyor

Balık soğanı olarak da bilinen mor soğana Avrupa, Arap ve Orta Doğu ülkelerinden talep yağıyor. Avustralya ve Sicilya ile Türkiye'de 5 kırsal mahallede yetiştirilen, yumuşak, sulu ve tatlı olup genellikle balığın yanında tüketilmesi sebebiyle “balık soğanı” olarak da bilinen mor soğan Avrupa ve Orta...

Benmari Soğan

Benmari soğan

Börek ve mantı yapımında kullanılabilen yağlı soğan. Polatlı soğan fabrikamızın yeni ürünü böreklik yağlı soğan. Mantı yapımındada kullanılabilen pratik bir ürünümüzdür....